Partnerns avgangsmemo er biting, men likevel sann


Konstitusjonelle Daglige has reproduced the tongue-in-cheek yet biting, farewell memo sent by a Biglaw partner as he left US legal giant, Sidley Austin. Det er noe for alle i Biglaw å tenke på når de starter et år.

Notatet går som følger:

"Jeg har innsett at jeg ikke samtidig kan oppfylle kravene til karriere og familie. Uten å kritisere de som har valgt lucre over avkom, la meg bare si at jeg forlater lovens praksis. Min epiphany kan ha kommet litt sent som mitt yngste barn - jeg tror at navnet hans er Erik-er 24. Men som jeg alltid sa etter å ha savnet en innleveringsfrist, bedre sent enn aldri.

Jeg har gjort vennskap på Sidley at jeg vil skatte godt inn i første kvartal av 2012. Men en karriere basert på oppfatningen av uutnyttet potensial, snarere enn på faktisk produksjon, har en begrenset holdbarhetstid. Jeg ville oppriktig ha forventet ledelsen å ha fanget på mange år siden. Jeg stoler på at min levetid vil tjene som et ledetråd av håp for underpresterende advokater i alle aldre. Du trenger ikke å navngi navn: du vet hvem du er.

Farvel og beste ønsker "

Related Posts

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!